Szállítási feltételek

Házhozszállítás ( Royal-Sprint futárszolgálat )

Webáruházunkban vásárolt termékekre az egész országban kiszállítást tudunk biztosítani. A kiszállítás a termék megrendelésétől legalább 3-5 napon belül, de maximum 1 héten belül kerül kiszállításra (kivétel a hiánycikkek, amik nem rendelhetők). Abban az esetben ha a készülék rövid időn belül nem szerezhető be (egy hét), akkor előjegyzésbe vesszük a megrendelést, és természetesen a megrendelés időpontjának árán biztosítjuk a megrendelt terméket.

Szállítási díjak:

 

Súly
Szállítási díj
0,01 -
3 kg
1210,-
Ft/cím
3,01 -
5 kg
1340,-
Ft/cím
5,01 -
10 kg
1590,-
Ft/cím
10,01 -
15 kg
1845,-
Ft/cím
15,01 -
20 kg
2100,-
Ft/cím
20,01 -
25 kg
2350,-
Ft/cím
25,01 -
30 kg
2605,-
Ft/cím
30,01 -
40 kg
3175,-
Ft/cím
40,01 -
50 kg
3750,-
Ft/cím
50,01 -
60 kg
4320,-
Ft/cím
60,01 -
70 kg
4890,-
Ft/cím
70,01 -
80 kg
5460,-
Ft/cím
80,01 -
90 kg
6035,-
Ft/cím
90,01 -
100 kg
6605,-
Ft/cím
+ kg
65,-
Ft/kg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Árú utánvét beszedési díj, 1.000.000 Ft-ig 255Ft, felette az áru értékének 1%-a!

Értékbevállalási díj:

100.000 Ft-ig a fuvardíj tartalmazza, felette minden megkezdett 10.000 Ft után 95 Ft

2013. január 1-jén hatályba lép a 2012. évi CXVI. törvény a pénzügyi tranzakciós illetékről, amely alapján egyes tranzakciók:

  • átutalások,
  • beszedések,
  • postai csekkbefizetések,
  • készpénzkifizetések, valamint
  • a készpénzfizetésre szóló csekkek beváltása

után a pénzforgalmi szolgáltatóknak illetékfizetési kötelezettsége keletkezik. A tranzakciós illeték mértéke 0,2%, de fizetési műveletenként legfeljebb 6.000,- Ft.

A törvény a beszedett utánvét összegek Ügyfeleinknek/Megbízóinknak történő átutalását is érinti, ugyanis a Bank továbbhárítja ránk ezeket az illetékeket, és így a tranzakciós illetéket kénytelenek vagyunk mi is továbbterhelni.

Ennek megfelelően a Társaságukkal kötött Alapszerződés és az ÁSZF rendelkezéseivel összhangban 2013. január 01-től a Díjszabásunk annyiban változik, hogy a szolgáltatás teljesítéséhez kapcsolódó tranzakciós illetékek összegét is meg kell fizetniük Ügyfeleinknek.


Nagyméretű és/vagy súlyú, illetve törékeny termékek kiszállítása értékhatártól függetlenül minden esetben külön díjszabás szerint kerül elszámolásra, ingyenes kiszállítás nem igényelhető!


A fent szereplő szállítási díjak bruttó árak, melyek tartalmazzák a 27% Általános Forgalmi Adót.

 Az itt szereplő szállítási feltételek csak internetes megrendelés esetén érvényesek. A vevő a megrendelőlap kitöltésekor nyilatkozik a választott szállítási módról. A szállítás pontosabb időpontjáról, az adott szállítási napon tudunk közelebbi felvilágosítást adni, mivel a szállítások a legtöbb esetben futárszolgálattal történnek, akik terítő fuvarokkal dolgoznak. Meghatározott órára történő kiszállítást a Szolgáltatónak nem áll módjában vállalni!

 

A termékek személyes átvétele történhet vevőszolgálatunkon is díjmentesen, cím: 1084.Budapest, Nagyfuvaros utca 23. Nyitva tartás: hétfőtől - péntekig ½ 8-16 óra között, de minden esetben szükséges az előzetes egyeztetés, hogy a kért időpontban raktáron legyen a kiválasztott termék. A kiszállítás költsége külön tételként jelenik meg a számlán. Az oldalon a termékeknél szereplő súly adatok, legtöbb esetben nettó adatok, amihez még a készülék csomagolásának súlyát is hozzá kell adni.

A vevői igények egyeztetése a megrendelés visszaigazolásakor történik. Módosításra legkésőbb a szállítást megelőzően 24 órával van lehetőség. Ha egy Ügyféltől azonos napon több megrendelés is érkezik, ezek a házhozszállítás díja szempontjából külön kerülnek figyelembevételre. Amennyiben az Ügyfél a második rendelés leadásakor jelzi és erre a Szolgáltató visszajelzése alapján, még van lehetőség, a Szolgáltató összevonhatja a megrendeléseket, a már elindított csomagok utólagos összevonására nincs mód.

 

 

A vevő biztosítja a kiszállított termék átvételét, és a szállítólevélen aláírásával igazolja. A vevőnek az átvételkor meg kell győződnie arról, hogy az általa megrendelt terméket szállították-e részére, illetőleg a kiszállított termék(ek) mennyiségben és szemmel láthatóan minőségben megfelel(nek) a megrendelésének. Esetleges kifogását a vevőnek haladéktalanul jeleznie kell a szállítónál a vevőszolgálat felé. A kiszállítással és a megrendelési tételekkel kapcsolatos kifogásokat, kérjük még a szállítmányozó jelenlétében, jegyzőkönyv felvételével dokumentálják.
Tel/Fax: 06-1/297-5934 ;  297-5933
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Amennyiben a vevő az előzetesen egyeztetett időpontban a kiszállított terméket nem veszi át, a sikertelen, illetve az ismételt kiszállítás költsége is őt terheli. A fenti szállítási feltételek és díjak kizárólag a Webáruházunkban történő vásárlás esetén érvényesek.

A Szolgáltató a szállítási díj változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja.

  A Weboldalon megrendelt szolgáltatásokat a Szolgáltató az Ügyfélnek e-mailben küldött rendelési visszaigazolásban szereplő helyszínen teljesíti.

 

 

5. Elállás joga, módja, következményei

5.1. Amennyiben Ügyfél a termék házhozszállítása után kíván a vásárlástól elállni, azt az áru átvételét követő 8 munkanapon belül, indoklás nélkül megteheti. Ennek módjáról a Távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) számú kormányrendelet rendelkezik. Ügyfél az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. A terméket eredeti, sértetlen állapotban kell a számlával együtt visszajuttatnia Szolgáltató címére. Szolgáltató kizárólag új állapotú (sérülésmentes, hiánytalan tartalmú) termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni. Az elállási jog gyakorlása semmilyen többletköltséget nem jelent a vásárló számára, a termék visszajuttatásáról azonban Ügyfélnek kell gondoskodnia. Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot 8 munkanapon belül elküldeni, egyúttal gondoskodnia kell a termék mihamarabbi visszajuttatásáról. Elállás esetén Szolgáltató követelheti a fogyasztótól az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárai megtérítését.

Ügyfél kérésére Szolgáltató készséggel gondoskodik a visszaszállítás bonyolításáról, erre vonatkozó igényeket Szolgáltató ügyfélszolgálata fogadja. A visszaszállítás költségeivel kapcsolatosan az igénybe vett Cég általános futárszolgálati díjai az irányadóak.

5.2. Az Örike és Társa Kft. postai csomagokat, technikai okokból nem tud fogadni. Kérjük, hogy a termékeket minden esetben valamely futárszolgálattal, vagy ügyfélszolgálatunkkal történt előzetes egyeztetés után szállíttassa vissza ügyfélszolgálati címünkre.

Amennyiben a visszaküldött csomag megfelel a fenti feltételeknek, az Örike és Társa Kft kötelezettséget vállal arra, hogy a vételárat a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően, a csomag átvételét követő 30 napon belül hiánytalanul visszautalja a vásárló részére.

Budapest, 2014.05.07

 

Facebook

1084. Budapest, Nagyfuvaros u. 23. Nyitva tartás: H-P : 07.30 – 16.00 Tel./Fax: +36-1-297-5933, +36-1-297-5934

www.orike.hu © 2014. Minden jog fenntartva.