Bevásárló kosár

 x 
Cart empty

Tisztelt Vásárlóink!

 

Az öntött márvány termékeink árai csak kizárólag a Niagara 2003 Kft Szegedi vagy Pécsi telephelyükön történő személyes átvételkor érvényes.

 

Amennyiben Budapesten üzletünkben vagy otthonában kívánja átvenni, minden esetben szállítási költséget számítunk fel amiről elérhetőségeinken érdeklődhet.

 

Márványba öntött kényelem!

 

 

A Nyugatról teret hódító öntött márvány, mint alapanyag az, ami a legtökéletesebben kielégíti a legmagasabb vásárlói igényeket. Az öntött márvány vagy műmárvány egy ásványi anyaggal töltött, öntési eljárással készült anyag, melynek előnyeit a végtelenségig lehetne sorolni. Mi mégis megpróbáljuk röviden összefoglalni, hogy miért is érdemes a polimer kerámia mellett letenni a voksunkat.

Az öntött márvány termékek anyagvastagsága jóval nagyobb, mint a köztudatban elterjedt akril termékek vastagsága, így hőtartó tulajdonságuk is jobb, emellett kopás-, ütés- és vegyszerállósággal rendelkeznek. A legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek, kőzetőrleményes anyagösszetételüknek köszönhetően tartósak, masszívak, elegánsak és higiénikusak.

Az öntött márvány az egyetlen olyan fürdőszobai anyag, mely egy esetleges sérüléskor tökéletesre javítható és felülete polírozható. Vágható és fúrható, így igény szerint szerelvények, kapaszkodók, csaptelepek szerelhetők a kádak, mosdók peremére.

A legtökéletesebb kényelemre vágyók pedig az alapvetően jó tulajdonságú öntött márványkádak kényelmét a hidromasszázs kádak luxusával kombinálják, hogy felejthetetlen élmény váljon a fürdőzésből.

Ha megbízható, tartós és elegáns öntött márvány termékeket szeretne, keresse üzletünket bizalommal!

Facebook

1084. Budapest, Nagyfuvaros u. 23. Nyitva tartás: H-P : 07.30 – 16.00 Tel./Fax: +36-1-297-5933, +36-1-297-5934

www.orike.hu © 2014. Minden jog fenntartva.