Bevásárló kosár

 x 
Cart empty

Amit a szaniterekről tudni érdemes

Amit a szaniterekről tudni érdemesAmikor fürdőszobáról beszélünk, akkor mindenkinek beugrik a szó: szaniterek. Sokan azonban rosszul tudják, mit is takar ez a fogalom. Tisztázzuk tehát a félreértést, és nézzük meg, mit is jelent a szaniter kifejezés!

A szaniter magába foglal minden olyan eszközt, bútort és kiegészítőt, ami a fürdőszobák, mosdók és illemhelyiségek felszerelésébe tartozik. Tehát – a tévhittel ellentétben – a szaniter nem csak a vécét, piszoárt, és a mosdót jelenti, hanem gyakorlatilag mindent, ami a fürdőszobában megtalálható, és a berendezéshez tartozik. Szaniter a vécétartály, a zuhanyfülke, a csaptelep és a fürdőszobai szekrény is! A kerámiából, illetve porcelánból készült szanitereket összefoglaló néven fajanszoknak nevezzük; amit a köznyelv szaniternek nevez, ide tartozik!

Cégünknél többféle szanitert is találhat, így a bidék, mosdókagylók, piszoárok és vécécsészék mellett vízszerelvényeket és csaptelepeket is. Ha szaniterekre lenne szüksége, válogasson kínálatunkból, kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Facebook

1084. Budapest, Nagyfuvaros u. 23. Nyitva tartás: H-P : 07.30 – 16.00 Tel./Fax: +36-1-297-5933, +36-1-297-5934

www.orike.hu © 2014. Minden jog fenntartva.